Ruokareseptejä
- Burgundinpata
- Koleita syksyisiä päiviä lämmittävä liharuoka.
- Etelärannikon salaatti
- Muunnelma länsirannikon salaatista. Kesäinen ruoka,
joka sopii parhaiten tehtäväksi silloin, kun metsästä löytyy
herkkutatteja.
- Jambalaya
- Suomalaiseen (ja lastenkin) makuun sovitettu muunnelma.
- Linssikeitto
- Viivin ja Wagnerin tapaan, mukailtu
- Pasta di mare alla turista
- Pastaa ja mereneläviä, valmistettavaksi vaikkapa
huoneistohotellin keittiössä ”pikaruuaksi”.
- Strutsikäristys
- Strutsinlihan ja kantarellien (tai rusko-orakkaiden)
kermalla ja Dijon-sinapilla tehty yhdistelmä.
- Suvisalaatti
-
Ruokaisa salaatti, joka sopii nimensä mukaisesti etenkin
lämpimien kesäpäivien ateriaksi ja retkievääksikin.
- Vaalea spagettikastike
- Miedohkonmakuinen jauhelihakastike pastalle.