Ruokareseptejä

Burgundinpata
Koleita syksyisiä päiviä lämmittävä liharuoka.
Etelärannikon salaatti
Muunnelma länsirannikon salaatista. Kesäinen ruoka, joka sopii parhaiten tehtäväksi silloin, kun metsästä löytyy herkkutatteja.
Jambalaya
Suomalaiseen (ja lastenkin) makuun sovitettu muunnelma.
Linssikeitto
Viivin ja Wagnerin tapaan, mukailtu
Pasta di mare alla turista
Pastaa ja mereneläviä, valmistettavaksi vaikkapa huoneistohotellin keittiössä ”pikaruuaksi”.
Strutsikäristys
Strutsinlihan ja kantarellien (tai rusko-orakkaiden) kermalla ja Dijon-sinapilla tehty yhdistelmä.
Suvisalaatti
Ruokaisa salaatti, joka sopii nimensä mukaisesti etenkin lämpimien kesäpäivien ateriaksi ja retkievääksikin.
Vaalea spagettikastike
Miedohkonmakuinen jauhelihakastike pastalle.