Tämä on yksinkertainen, miedohkonmakuinen jauhelihakastike, joka on tarkoitettu spagetin kanssa nautittavaksi.
500 g | naudan paistijauhelihaa |
1 dL | kahvikermaa |
50 g | sulatejuustoa (voimakas Koskenlaskija) |
1 | kasvisliemikuutio (Knorr) |
2 tl | paprikajauhetta |
1 tl | muskottipähkinäjauhetta |
1 rkl | vehnäjauhoa |
1 rkl | ruokaöljyä (rypsiöljyä) |
vettä |
Tarvitset teflonpohjaisen paistinpannun ja paistinlastan. Spagetin keittämiseen tarvitset lisäksi kattilan.
Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tuntia ennen haluttua ruokailuhetkeä. Aloita varsinainen valmistus noin puolen tunnin kuluttua.
Tarjoillaan keitetyn spagetin tai muun pastan kera. Lisukkeeksi sopivat tuoreet vihannekset kuten lehtisalaatti, tomaatti ja paprika sekä mustat oliivit.