TERVETULOA sivustoon!!

Tutustu tähän moni puoliseen sivustoon ja lähetä palautetta!

Tämä sivusto suuniteltiin vuonna 1997 mutta vasta v. 2002 alettiin toteuttamaan sitä. Ensimäiset kokeilu versiot herätti kommentteja ja sivusto rakennettiin uudestaan vuona 2004 frameja käyttäväksi. Sitten kokeiltiin flashia mutta se ei toiminut.

Nyt marraskuusa 2006 sviut on kokonaan uusittu! Kerro mielipiteesi! Mitä on parempaa kuin ennen, mitä voisi vielä parantaa?

Viime aikaisia päivityksiä:

Sivuston aiheena on Slydavia.

Tarunhohtoinen Syldavia on vasta viime vuosina alkanut muodostua suosituksi matkailumaaksi. Hallitusmuoto: kuningaskunta. Hallitsija: Ottokar XIV. Pääministeri: Blogomyr Strptski. Pääkaupunki: Klow. Väkiluku: 642 000 (1.1.2006). Väestö: syldaaveja 95 %, borduureja 4 %. Syldavian laajat metsät, jylhät Sympaattien vuoret ja uljaat joet Moltus ja Wladis sekä ystävällinen kansa tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Useissa kaupungeissa kuten Niedzdrow, Istow, Dbrnouk ja Zlip on keskiaikainen vanhakaupunki säilynyt lähes koskemattomana.
Syldavia on toisaalta nopeasti kehittyvä nykyaikainen maa, jossa on mm. Sbrodjin ydintutkimuskeskus, avaruusrakettiteollisuutta ja tietotekniikan huippuyrityksiä mm. virustenhallinnan ja tietokannantorjunnan alalla.

Klikkaa tästä niin pääsivulle Syldanvian maatalousesta.