Tietoja Datatekniikka ja viestintä -sivustosta

Tämän sivuston tarkoitus on tarjota tietoa ja näkemyksiä datatekniikasta ("tietotekniikasta", "IT:stä", "ATK:sta") ja sen hyödyntämisestä viestintään, erityisesti Internetissä. Yhtenä keskeisenä tavoitteena on yhdistää ihmisten välisen viestinnän kysymysten ja teknisempien kysymysten käsittelyä.

Palautetta sivuista voi lähettää meilitse osoitteeseen jukkakk@gmail.com tai palautelomakkeella.

Sivusto on siirretty palvelimesta www.cs.tut.fi osoitteeseen jkorpela.fi syys-lokakuussa 2017. Yleisesti muotoa http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/nimi olevassa osoitteessa olleen sivun pitäisi nyt olla osoitteessa http://jkorpela.fi/nimi. Siirtoon liittyvät toimenpiteet ovat osittain kesken, ja siksi joissakin toiminnoissa on vielä puutteita.

Sivuston historiikki on saatavilla englanniksi.

Kiitokset Tampereen teknillisen yliopiston tietotekniikan osastolle resurssien antamisesta tämän sivuston rakentamiseen ja ylläpitoon vuosina 2001–2017.

(CSS-tarkistus)

Tämän sivuston ulkoasun muotoiluun on käytetty CSS-tyyliohjeita. Sivuston yleinen tyylitiedosto on saatavilla. Se on vähitellen muotoutunut eikä kovinkaan selkeä. Oheista linkkiä seuraamalla voit tarkistaa, onko kyseinen tyylitiedosto W3C:n CSS 3 -määrittelyn mukainen.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 25.9.2017.
Jukka "Yucca" Korpela